Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. február 8., hétfő

Farsang

Az idén is lesz farsang. Én az idén is utolsó pillanatban próbálok kihozni a lehetőségekből valamit. Na, jó! Ez így nem teljesen igaz! A fiaim óhaja születik meg mindig nehezen és az is változik óráról órára. Hétvégére már kitalálta mindenki, hogy mi szeretne lenni. Legkisebbem Zs. dinoszaurusz lesz, amit gyorsan meg is varrtam, nehogy meggondolja magát. Szerencsére nagyon teszik Zs.-nek a jelmez, így már alig várja, hogy felvehesse.

Középsőm B. fehér tigris bőrébe bújna, mert náluk az iskolában a cirkusz jegyében telik a farsang. Itt még vannak elmaradásaim, de az ötlet már megvan a kivitelezésre!Legidősebb fiam M. pedig bohóccá vállna...Az ő jelmezének még gondolatban sem fogtam hozzá. Azt hiszem felmegyek a padlásra és körülnézek hátha akad valami, amiben szuper bohóc lenne. Arcfesték van itthon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése