Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. május 29., szombat

Évzáró az oviban

Ma évzáró volt az oviban.
Pici fiamnak ez volt az első éve. Picit döcögős volt az eleje, volt sírás-rívás, de azt kell mondanom gyorsan ment a beszoktatás. Azért könnyítés volt, hogy van két nagy tesó, akik által edzett a kissrác. Másik könnyítés, hogy az unokatesó is ebbe a csoportba jár, akivel nagyon-nagyon szeretik egymást.
Nagy dolog ez, amikor kincseinket rá kell bíznunk valaki másra. Reménykedünk, hogy gyermekeink jó kezekbe kerülnek és tiszta szívből hálásak vagyunk, ha bebizonyosodik, hogy igen. Sokat jelent ez a szülőnek is, de még többet a gyereknek. Még ha ők nem is tudnak róla.
Szóval az évzáró nagyon jól sikerült. Volt pityogás is az óvó nénik részéről, hiszen ez vegyes csoport és néhányan mennek iskolába. Mi még maradunk. 3 évig. Jó móka lesz. Óvó néniknek és a dadus néninek csináltam egy kis köszönöm ajándékot. Nem tudom, hogy ki melyiket kapta. Direkt csináltam így, mert nem tudtam választani, hiszen egyformán fontosak mind. Ezért becsomagoltam és találomra osztottuk szét. Sajnos nem volt lehetőség az ajándékok kicsomagolására, de nagyon remélem, hogy sikerült örömet szerezni. Két kezemmel csináltam, hálás szívvel és sok-sok szeretettel.
Köszönöm!

2 megjegyzés:

  1. Igazi mesevilágot varázsoltál! Gratulálok, biztosan örömet okoztál az ovónéniknek :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Berry! Tényleg örültek! :-)) Jó volt látni...

    VálaszTörlés