Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. október 22., szombat

Emlékeztek még?

Erre a képre?

Olyan régen volt! Még augusztusban. Esküvő volt nálunk. A legkisebb húgom is férjhez ment. Készültünk rá nagyon. A gyűrűpárnát és a nászajándékos dobozkát már mutattam, de nem tudtam még mutatni az unokahúgom koszorúslány ruháját. Nem csak a ruhát készítettem. Látjátok a rózsákat a hajában és a ruháján? Azokat is én követtem el! :-) Na, meg a fiam hozzáillő csokornyakkendőjét! :-))
A gyűrűpárna használat közben. :-)


5 megjegyzés:

 1. Jaaj, de édesek!:-)))
  Emlékszem a gyűrűpárnádra ( a blogtalálkozón is láthattam), nagyon szép!

  Én is akkoriban készítettem életem először gyűrűpárnát, de azóta se sikerült bemutatnom!

  VálaszTörlés
 2. Köszi! :-)
  Remélem azért Te is bemutatod! :-)

  VálaszTörlés
 3. de cukik :))))
  nagyon csini...és az a gyűrűpárna...
  nagyon szépek :)

  VálaszTörlés
 4. Pont ma dicsekedtem el veled, meg a gyerkőcökkel a munkahelyemen. :D Annyira édesek! ;) Te meg nagyon ügyes vagy! Köszi mégegyszer mindent! <3

  VálaszTörlés
 5. Meseszépek a munkáid és a gyerkőcök is :D

  VálaszTörlés