Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. október 30., vasárnap

Sziámi ikrek

Sziámi ikreket gyártottam... Az ötlet nem az enyém. Unokahúgaim láttak valahol ilyen babát, ami alul is baba és felül is baba. Amiről ők meséltek, az két egyforma babóca volt, csak az egyik alvós, a másik ébren volt. Én két különböző fazont csináltam a két oldalra. :-)
Mindkét kiscsajnak szülinapja vagyon és nagyon nagyon szerettek volna egy ilyet tőlem. Sokat dolgoztam velük, de imádom őket! A kis vörös a kedvencem! :-))

Féltem, hogy nem tudom befejezni, mert reggel ráborítottam a lobogó forró vizet a bal mutató ujjamra. Egy időre teljesen lezsibbadt az egész bal kezem. Gyorsan hideg víz alá raktam, aztán felváltva kenegettem Naksol spray-vel és aloe vera géllel. Nem mondom, hogy nem fáj, de asszem megmaradok! :-)

3 megjegyzés:

  1. Nekem is a kis vörös tetszik!
    Elsőre bizarrnak tűnt a dolog, de így látva nagyon helyesek, és ötletesek :D
    Jobbulást, máskor ha megégeted magad, próbáld ki, hogy azonnal tojásfehérjét kensz rá. Először fáj (mint minden égés) utána viszont nem hólyagosodik, és sokkal gyorsabban gyógyul. Nagyobb égés esetén érdemes ismételni párszor, és megvárni, hogy rászáradjon.

    VálaszTörlés