Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. december 3., péntek

Advent

Karácsonyvárás izgalmát nálunk (is) az adventi naptár teszi még izgalmasabbá. Évek óta ugyanaz az adventi naptárunk. Még a Nagyfiamnak készült...immáron 10!!! éve. Azért nem semmi! Először csak egy zsivány kotorászta benne az ajándékokat, aztán már ketten lesték minden reggel, hogy mit rejt a zsákocska. Két éve (Zsizsi 2 éves korától), pedig már három kispasinak kell megtölteni az aprócska zsákokat. Ez nem könnyű feladat! Már gondoltam rá, hogy készítek másik adventi naptárt. Pedzegettem, hogy mi lenne, ha lenne új? Hallani sem akarnak róla! Ez bevallom, hízelgő.
Íme:
csupaszon
és teli zsákocskákkal

Különlegessége a naptárnak, hogy amikor lekerül egy zsák, ami egy francia kapcson lóg, akkor felkerül egy pici gömböcske. Így a zsákok fogynak, a díszek szaporodnak a fán, és mire karácsony lesz, egy teljesen feldíszített karácsonyfa lóg a falon. A csúcsán egy arany csillag szokott lenni, de még nem találom. Meg lesz az is ;-)
A díszülő fáról majd rakok képet később!


2 megjegyzés:

  1. Tudod, hogy én hogy vagyok a karácsonnyal, de ez az ötlet rendkívül kreatív! Elismerésem! XD Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Nagyon jól esik! :-) v. XD

    VálaszTörlés