Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. december 19., vasárnap

Készülődésben némaság

Nem tudok mutatni semmit. Nem azért, mert nem varrtam. Varrok én! Reggeltől estig, meg éjszaka is. Már akkora kupi van a lakásban, hogy ihaj! Karácsonyi ajándékok készülnek. Nagy titokban. Úgy tervezem, hogy ma lesz az utolsó varrós napom és utána bevetem magam a konyhába. Sütni főzni fogok, meg kitakarítom a lakást, meg rendet rakok. Anyagaimat is visszapakolom a szekrénybe, mert bizony valahogy kiszivárogtak a lakás különböző pontjaiba. Varrógépemet is letisztogatom és elteszem pihenni. Rá is ráfér és rám is! Sajnos teendőimet nehezíti, hogy beteg az egész család! Én is! Volt két nap amikor még felkelni sem tudtam. Már javulóban vagyok. Jobban aggaszt, hogy a fiúk betegek és valahogy nem bírunk kilábalni belőle.
Karácsonyra rendben lesz minden!

Kedves erre látogató rendszeres és rendszertelen olvasóm köszönöm, hogy vagytok! Köszönöm, hogy kíváncsiak vagytok rám, hogy be-benéztek hozzám! Békés és meghitt készülődést kívánok Nektek is!


7 megjegyzés:

  1. Jobbulást a családnak és Neked is! Jó olvasni, hogy másnál is a ház még nem tudja, hogy karácsony közeleg, én is Hozzád hasonló reményekkel kecsegtetem magam :-(( Sebaj, ha mégsem végzünk, a pormacskáknak a szekrény mögött majd neveket adok, és ők is velünk ünnepelnek. Nem is a tiszta ablakról szól az ünnep, a lényeg, hogy békességben, szeretetben legyen majd együtt a család!!

    Ági

    VálaszTörlés
  2. Gyógyuljatok meg hamar, örömteli és feszkómentes készülődést, szép békés ünnepet kívánok nektek, innen integetek a teli, csillogó-villogó gyöngyös üvegcséim közül :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük Lányok!
    Máris jobban vagyok! Sikerült a kitűzött célt elérni!!!! Hip-hip hurrááááááá!!!! :-)
    Igen a legfontosabb, hogy együtt lehetünk! Én már rég nem stresszelem magam, hogy minden tip-top legyen. Nem fontos. A sok együtt töltött idő viszont igen!

    VálaszTörlés
  4. Ójaj! Gyógyuljatok meg!! Nem lehet beteg senki dec.24.-én!! :)
    Majd karácsony után gyere képekkel a művekről, okés?!

    VálaszTörlés
  5. Átérzem a helyzetedet, mert nálunk ugyanez a helyzet, a gyerekek betegek, nekem meg, mindenütt egy-egy befejezetlen ékszer. :-)
    Gyógyulást nektek és Kellemes Ünnepeket!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Lányok!
    Én is kívánok gyors gyógyulást és kellemes készülődést! :-)

    VálaszTörlés
  7. Békés, boldog ünnepeket kívánok!

    VálaszTörlés