Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. december 12., hétfő

Iker lányok

Elkészültek. Annyira jó volt csinálni őket!
Köszönet Krisztának! :-)

A napokban sajnos ért egy nagy arculcsapás és Kriszta dicsérő szavai nagyon jól estek megtépázott lelkemnek.
Elkezdtem valamit. Nagyon nagy lelkesedéssel, szívvel-lélekkel, a legnagyobb jó indulattal. Rengeteg energiámat, időmet és tudásomat tettem bele. Soha nem hiányzott belőlem a segítő szándék. Persze hibázhatok, hiszen emberből vagyok és vállalom is a hibáimat, sőt, ha tudok/tehetem tanulok is belőlük. Kritikával sincsen semmi baj, ha őszintén és egyenesen jön, nem másoktól, a hátam mögött összesúgva.... Szóval ez fáj nekem. Nagyon.

11 megjegyzés:

 1. Nagyon édesek azok a babák! A mienk neve HoppJuliska lett! Most épp Ő az elsődleges kedvenc a lányoknál. Köszönjük! :)

  VálaszTörlés
 2. Én köszönöm neked!

  Álomszépek lettek a babák. Álmomban sem tudtam volna szebbeket, aranyosabbakat elképzelni!

  Annyira passzolnak a színek, édes-tündéri lett a kiscipő... Szóval nagyon "OTT VANNAK" a hölgyek! Már alig várom, hogy megérkezzenek és az unokahugaim előtt még én is megtapizzam, megnézegessem őket! :)

  Örülök, hogy a rossz után, jókor jöttek lelkendező szavaim, és remélem némi pozitív léleksimit is kaptál belőle :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm Nektek!
  Csilla nincs is nagyobb öröm, mint, hogy kedvencé válik egy szöszmögésem! :-)

  Krisztina remélem nálatok is majd kedvenc lesz és megvolt a pozitív lélek simi is! :-) Köszönöm!

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörűek a babák! Látszik rajtuk, hogy szívvel-lélekkel varrtad. Azért szeretek én is szöszmötölni, mert lelki terápia, ebben a negatív világban.

  VálaszTörlés
 5. További "léleksimi":

  Reggel jártam a gyógyszertárba - ok, ez nem a legjobb hely :( - viszont az összes ott dolgozó megcsodálta a telómon a képeket a babákról, és tisztára el voltak varázsolva tőlük, és dícsérték a készítőjét, hogy milyen ügyi!!!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon aranyosak lettek!!! Még a végén én is kedvet kapok a babakészítéshez :)

  VálaszTörlés
 7. tündériek, és ezek a piros cipők! ezeket nagyon irigylem:)

  VálaszTörlés
 8. Édesek, szépségesek ! Úgy megnézném élőben :))

  VálaszTörlés
 9. Hi! Greetings from Finland! Your quilts are so fantastic! It's so nice to find other quilters all around the world! www.quiltworld2.blogspot.com
  Yours, Ulla

  VálaszTörlés