Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. június 15., péntek

Búcsúzunk

Búcsúzunk. Ez az élet rendje. Boti fiam negyedikes és eljött az idő. El kell köszönni Petra nénitől.
Kicsit nehezen indult minden, de hosszú és kemény küzdelmek után kiderült, hogy egy nagyon jó embert ismerhettünk meg. Fantasztikus közösséget csinált a 4. a -sokból! Az egésznek a különlegessége, hogy mi voltunk a legelső osztálya. Talán nem felejt minket soha! :-)
Köszönjük!Néhány éve, láttam egy hasonló takarót és akkor annyira megtetszett, hogy biztos voltam benne, megcsinálom a mi tanító néninknek is.


11 megjegyzés:

 1. Nagyon jó lett, tetszik, a négyzetek kiegészítése. :)
  És köszönöm az említést. Azóta is folyamatosan használja a mi Márta nénink, szóval biztos nálatok is nagy siker lesz. :)

  VálaszTörlés
 2. Amikor Nálad megláttam már tudtam, hogy ilyet nekem is kell csinálni!!! Annyira személyre szóló! Annyira egyedi!!!
  Én köszönöm! :-)

  VálaszTörlés
 3. én is emlékszem rá!
  akkor is, most is nagyon-nagyon tetszik :))

  VálaszTörlés
 4. Én most a tanító néni oldaláról közelítem meg ezt a csodaszép ajándékot! Nem TALÁN, hanem BIZTOS emlékezni fog az első osztályára! Az első osztályomból több tanítványomnak is tanítottam a gyermekeit. Nagyon nagy öröm volt ez nekem!
  Rengeteget dolgozol és minden munkád egyedi, gyönyörű!

  VálaszTörlés
 5. Te, Bozsómati! Ebben a minutában jöttem be a teraszról, a szomszéd pedagógus nőszemély (17. ker.) éppen valakiknek meséli, hogy "és rajta van a 24 gyerek keze lenyomata... az anyuka evvel foglalkozik... valami álom..."
  Lehet, hogy ez Te vagy, meg a takaród? Ami tényleg álomszép és rögtön eszembe jutott a legelső osztályom, akiket azóta is emlegetek, mert mindig ők lesznek a besztofok, mindenkor legkedvesebbek.
  Tudod, mint az első szerelem...
  Ők is egy első szerelem...
  Szóval, lehet, hogy azaMártinéni valahol itt lakik? Hű, de büszke lehet!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm Nektek! :-))
  Mi/én nem Pesten lakunk, de a közelben. Bármi lehetséges! :-) Azt mondják kicsi a világ.

  VálaszTörlés
 7. hát Roberta, szokás szerint gyönyörű!
  (ugye tudod, hogy most már minimum még kettő ilyet kell majd varrnod? :D de lehet, hogy még ötöt, és akkor még csak nyolcadikat végezték el a fiúk :D )
  Tanítónéni pedig biztos, hogy ennek nagyon örült!

  VálaszTörlés
 8. Csodás ajándék :) De ilyen címszóval ne ijesztgess :P

  VálaszTörlés
 9. A tanító néni nevében mondhatom,hogy Csodálatos Ajándék, nagyon örülök neki! Igazán "szívhez szóló" örök Emlék! Köszönöm:Petra néni

  VálaszTörlés
 10. Nagyon szép és egyedi. Ez egy igazi ajándék!

  VálaszTörlés