Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2013. január 23., szerda

Görög vizeken

Gondolkodtam, hogy mi legyen. Mutassam? Ne mutassam? Az igazság, hogy már néhány napja elkészültem ezzel a takaróval, de az átadás még nem történt meg. Legalább simogathatom még egy kicsit :-)
Egy réges-régi barátosnőm kérte tőlem.
Elég határozott elképzeléssel fordult felém. Terveztem, egyeztettünk, rajzoltam, újrarajzoltam, végül megszületett ez a takaró. Remélem élőben is tetszeni fog Neki. Na, meg hátha gyorsabban meglesznek azok a vizsgák is! ;-)


A fényképezéssel megint csak gondban voltam. Hiába no! Kicsi a lakás! Kint meg olyan szutyok idő van/volt, hogy csak beltéri fotót tudok reprezentálni. Mindenképpen szeretnék képet a végleges helyéről is!


9 megjegyzés:

 1. konkrétan leesett az állam, a szegélyminta az valami álom, meg az egész, de az nagyon tetszik (meg a bagoly :D)

  VálaszTörlés
 2. Ahh :-)) A bagoly az nagyon tuti, ahogy érdeklődve és döbbenten néz :-)
  Ez a takaró biztos siker lesz! Nem vagyok kék-párti, de ez nagyon tetszik!
  Ági

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm! :-)
  Nem ám akármilyen bagoly! Pallas Athene szent állata.

  VálaszTörlés
 4. Ha ezzel takarózik, és lehunyja a szemét, biztos a görög partokon fogja magát érezni a megajándékozott!
  Erzsi

  VálaszTörlés
 5. Csodaszép lett, örülök, hogy megmutattad! :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jó, hogy megmutattad! Rég óta gondolkodom, hogy kamaszodó kisfiamnak milyen falvédőt varrjak.
  Nagyon megtetszett a takaród, kisfiam tetszését is elnyerte, mivel nagyon szereti Görögországot és az ókori görög történelmet és mitológiát. Végre megszületett a döntés, a takaród inspirálta falvédőt fogok varrni, most gyűjtögetem a mintákat,
  rajzolgatom a klf. variációkat. Köszönöm szépen az ötletet!

  VálaszTörlés