Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2013. április 27., szombat

Furulyatok

Újra és újra varrom őket. Nagyon szeretem. :-)
Ezúttal pirosból. Mit mondjak? Nagyon tetszik ez is! :-)8 megjegyzés:

 1. Nagyon jóóó! És piros pöttyös :)

  VálaszTörlés
 2. Vidám, nagyon lányos kis tokot varrtál! Tetszik, biztosan örült , aki kapja! Nézz be hozzám van egy meglepetésem a számodra! :)

  VálaszTörlés
 3. Szia!szeretnék rendelni tőled ,egy olyan piros pöttyös furulyatokot a lányomnak....,elvállalod?Ár!? P.Adél 06706171964.(ha rám csörögsz ,vissza hívlak)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Adél!
   Kérlek írj a bozsomati(kukac)gmail.com email címre és megbeszéljük!
   Köszönöm, hogy benéztél! :-)

   Törlés