Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2013. november 10., vasárnap

Furulyatokok

Varrtam néhány furulyatokot.

4 megjegyzés:

 1. Segítséget szeretnék kérni Tőled. A keresztlányaim a furulyájukhoz tokot kértek tőlem, és rögtön aTe blogod jutott eszembe, itt láttam a legszebbeket. Viszont nekem nincs furulyám, ezért szeretém megkérdezni az általad varrt tokok méreteit, hogy biztosan jók készülhessenek :-). Előre is nagyon köszönöm! Andrea

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Amiket én varrok azok 8 x 36 cm. Nettó 6 cm a szélessége. Többféle méretű furulya létezik. Lehetséges, hogy érdemes lenne lemérni a lányok furulyáját.
  Üdv

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen a segítségedet! Időközben kiderítettem, hogy 33 cm hosszú Yamaha szoprán furulyájuk van, így ennek a méretnek jónak kell lennie. Üdv: Andrea

   Törlés
  2. Szia!
   Nemrég kerültek átadásra a furulyatokok, amelyek mellé készült egy kicsit vékonyabb egy fife részére, és egy vaskosabb egy altfurulyának. Nagy örömet okoztak, én pedig ismét nagyon köszönöm a segítségedet!
   Itt találsz képeket:
   https://www.flickr.com/photos/67249142@N07/14483115805/
   https://www.flickr.com/photos/67249142@N07/14459889826/

   Törlés