Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. december 11., szombat

Közeledik a karácsony!

Ez az adventi naptárunkon is látszik! Egyre kevesebb a finomsággal töltött zsákocska és egyre több karácsonyfadísz kerül fel a karácsonyfára. Mire karácsony lesz, ez a karácsonyfa is teljes pompában díszeleg majd! Na, és természetesen előkerült a csúcsdísz is :-)

Ez a macis adventi naptár pedig még tesóm kislányainak készült. Szintén jó régen! ( ha jól számolok, akkor 6 éve.)


2 megjegyzés:

  1. Milyen öröm minden nap kibontani a zsákocskát és feltenni a díszt! És ha belegondolunk, a gyerekek idős korukban is erről fognak emlékezni a Karácsony-várás örömére, nem pedig a drága/ilyen/olyan ajándékokról, hát a lehető legtöbbet adod nekik egész életükre :)

    VálaszTörlés