Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. január 9., hétfő

Hopi-patch

Beneveztem Hopi-patch "Varrjunk együtt!" játékára. 25 blokkot fogunk megvarrni év végére.
Nem titkolt szándékom, hogy varrjak magunknak a franciaágyra egy takarót, csak olyan nehezen szánom rá magam. Most már a motiváció is megvan! :-) Nagyon remélem, hogy így elkészül! :-)

3 megjegyzés:

 1. hajrá, hajrá!
  (áááá franciaágy méretben én nem is gondolkozom... :D:D:D)

  VálaszTörlés
 2. Igazán remek 5let volt nevezni! Jöhetek takarót csodálni! Ha hamarabb befejezed,mint a kitűzött határidő,az sem olyan nagy baj:)

  VálaszTörlés
 3. Biztos gyönyörű lesz! Mint az eddigi munkáid!

  VálaszTörlés