Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. január 7., szombat

Puding vagyok!

Valahogy olyan hangulatba kerültem, hogy nem tudok írni.
Az ünnepek békében teltek. Izgalmas volt a várakozás, csodás hangulatot hozott a karácsony  és az új év is békésen köszöntött be. Sütöttem nagyon isteni sütiket, ettünk finomakat (sajnos ez meg is látszik), jól éreztük magunkat, kellemes időt töltöttünk együtt, a családtagjainkkal, közelebbi és távolabbi rokonainkkal. Volt idő pihenésre is, én mégis olyan hihetetlenül és végtelenül kimerültnek érzem magam, hogy nem bírok írni....meg fényképezni, feltöltögetni, lekicsinyíteni stb. El fog ez múlni?????

Karácsonyra készült sok ajándék. Le is fényképeztem néhányat, sajnos nem mindent :-( Van egy kép, ami még a puding állapotom előtt készült. Akkor még nem rakhattam fel...

Van itt babaágyba rácsvédő, lovas párna rajongóknak, papírzsepitartó és kistáska egy apró hölgynek. Ja! Meg egy katicás hajcsatt-tartó.


2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép minden. Gyere hozzám feltöltődni! Rázd meg magad és szájat vigyorra! Örülj, hogy egészséges vagy, szép családod van akik körülvesznek. Nincs idő a sopánkodásra! Felállni és továbbmenni. Hajrá!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sokat varrtál és szépeket!

    VálaszTörlés