Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. április 12., csütörtök

Olyan sok tervem

van és olyan sok a tennivaló. Nagyon keveset keveredek a számítógép elé. Drága időmet igyekszem varrással tölteni, meg a fiúkkal. Vannak ugye a kötelező nem szeretem dolgok. Ezeken is túl kell esni. Nem is sorolom. Mindenki nagyon jól tudja, hogy miről beszélek.
A fiúk miatt sokszor egyszerre kéne lennem öt helyen. Én szervezek, logisztikázok és kivitelezek, hogy mindig a megfelelő helyen legyek az odatartozó gyerekkel/gyerekekkel együtt. :-) Aztán mindig ott vannak a váratlan, megoldásra váró helyzetek. Ma például egy ujjtörést, egy Hermann Ottó versenyen való részvételt, és egy diákolimpiára fuvarozást. Ezeket is legyűröm. Mit tehetnék mást.
Mondhatnám: "Az évek, meg a rutin" :-DD
Nagyon szeretem a közös családi programokat, imádok sütni-főzni a klánnak.
Aztán jövök én meg a varrás. Imádom. Csak időm nincs elég....
Azért szép sorban készül valami, csak soha nem olyan gyorsan haladok, mint ahogyan szeretném, meg mint ahogyan eltervezem. :-)
Inkább mutogatok. Egy újabb tavaszi pénztárcát. Azt is elárulhatom, hogy nem az utolsót. Jó móka! Ez most egy kisebb változat.
Egy nagyon kedves, foltoskodó társam kérte tőlem. Tőlem!!!! Bevallom nagyon meglepődtem. Alig akartam elhinni! Hiszen ez a legnagyobb elismerés és megtiszteltetés! :-)) Köszönöm itt is. Mégegyszer!


Nemsokára jövök az ikertesóval. :-)


7 megjegyzés:

 1. Én is szívesen elfogadnám, nagyon szép lett, biztosan ő is örvendezni fog :))

  VálaszTörlés
 2. Le a kalappal előtted!
  Jobbulást az "ujjtöröttnek"!
  És csatlakozom Ginához: nagyon szép lett!

  VálaszTörlés
 3. Hát egy ilyet én is elfogadnék. :) És mennyi hely van benne! Kívánom akár kié is mindig legyen tele!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép és praktikus! Én is elfogadnám.
  A problémát én is ismerem, nehéz időnként mindnet belegyömöszölni egy napba. Jobbulást az újjtöröttnek!

  VálaszTörlés
 5. Hú, ez is szuper lett! Nemhiába, az én tesóm! ;)

  VálaszTörlés