Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. április 13., péntek

Virágom, virágom.... 2.

Hopi Mónika Varrjunk együtt! játékának köszönhetően, rávettem magam a drezdai tányérnak. Lehet magamtól soha nem varrtam volna. Hála neki, kipróbáltam és rájöttem, hogy nagyon jóóóóóó! Készítettem is belőle (most) egy táskát. Egy tanár néni kérte tőlem, egy másik tanár néninek a szülinapjára!Boldog szülinapot!

5 megjegyzés:

 1. Ugye-ugye?
  És milyen szép lett!
  Várom a folytatást!

  VálaszTörlés
 2. Nekem egyik kedvencem. Örülök, hogy Te is megszeretted! Nagyon jó lett a táska!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép ,jó fazonú lett a táskád!

  VálaszTörlés
 4. Hát mindig csodálom, hogy milyen szépeket alkotsz !!!!

  VálaszTörlés