Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. július 25., szerda

Övtáska

Barátnőm az egyik legfőbb rajongóm, meg az egyik fő protekciós nálam. Most erre az övtáskára bírt rá! Hátsó zsebbel!Eredeti színe valahol a kettő között (1. és 2. kép) van. 

4 megjegyzés:

 1. szia!!nagyon jó eladásra is csinálsz ilyet? mennyi lenne?köszi!

  VálaszTörlés
 2. Ó, hát ez megint eszméletlen helyes!
  (Nehogy csinálj róla tutoriált!):-D

  VálaszTörlés
 3. És csak azt akarom mondani, hogy ez a madaras aranyosság nagggyon-nagggyon tetszik! Úgy ahogy van... :-)
  (Pedig nem is vagyok nagyon övtáskás típus...)

  VálaszTörlés