Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2013. június 16., vasárnap

Búcsúztunk

Nagyfiam elballagott. Hihetetlen, hogy elröpült az idő!
Olyan mintha tegnap lett volna, hogy hazahoztuk a 3.5 kilós csomagocskát. Ott ültünk vele és meg voltunk rémülve a feladat súlyától. 22-23 évesek voltunk. Aztán próbáltuk jól csinálni!
Úgy érzem nem vallottunk kudarcot! Egy fantasztikus ember lett a kicsi fiúból. Nagyon büszkék vagyunk rá és csak azt tudjuk mondani neki, hogy így tovább!


Elbúcsúztunk az osztályfőnökünktől is. Nagyon megszerettük őt a négy éve alatt. Elszántan, kitartóan és csendesen igyekezett nevelni a kamaszokat. Sikerült egy nagyon jó osztályt összekovácsolnia. Egy takarót varrtam, amire a gyerekek által kiválasztott és leírt idézetek kerültek. Mielőtt átadtuk volna az ajándékot, minden gyerek felolvasta a maga idézetét. Nagyon megható volt. Köszönjük Ági néni!!!


4 megjegyzés:

 1. Gratulálok a "kisfiadnak"! Nagyon szép lett a takaró!

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok a ballagóhoz, és a gyönyörű takaróhoz is!

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok a kisfiadnak!Nagyon megható ötlet !
  Biztos nagyon örült a tanárnéni!

  VálaszTörlés
 4. gratulálok a nagy fiúhoz és további sikeres tanuló éveket kívánok neki és nektek:)

  VálaszTörlés