Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2013. június 23., vasárnap

Emlék-takaró

Ajándék egy tanító néninek, egy negyedikes osztálytól...


8 megjegyzés:

 1. Nagyon szépeket varrsz, mindig nézlek, csak mostanában állandóan rohanok és nincs időm írni( de te sem írsz sokat a bejegyzéseidhez, így biztos megértesz!!! ... :) Ez a takaró is nagyon szívemnek való, tetszenek a színei, a díszítése, a keretezése...sorolhatnám még!! Minden elismerésem egy ekkora takaró varrógép alatti tuszkolásához!!!!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett. Na és a színei...!:)
  Ez egy szívmelengető és
  gyönyörű emlék a tanítónéninek.

  VálaszTörlés
 3. Éljenek azok a tanító nénik, akik kiérdemelnek egy ilyen léletakarót és éljenek azok az anyukák, akik szeretettel varrják meg annak minden öltését! Gratulálok Neked s neki!
  :D

  VálaszTörlés
 4. Szuper ötlet. Nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
 5. EZ NAGYON SZUPER ÖTLET!GYÖNYÖRŰ LETT!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszik, gyönyörű munka, a színek is eszméletlen jók!
  Gondolom nagy volt az öröm!

  VálaszTörlés
 7. Én is hasonlót tervezek (persze majd az osztálynak is jóvá kell hagynia, de még addig van idő, még 2 év az érettségiig, és az of egy fiatal krapek, torna tanár, szóval a színekben is más lesz, de a kéz nyomatok az alap motívum.

  VálaszTörlés
 8. Amit én kinéztem: http://3.bp.blogspot.com/-zkA87pheWhA/UPRGqwMo4PI/AAAAAAAAVH0/IO3Kock_csY/s1600/IMG_8326_thumb1.jpg

  VálaszTörlés