Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2013. július 6., szombat

A nagy zöld takaró

Én csak zöld-béka takarónak hívom. Ne értsen senki félre! Nincs ebben semmi, de semmi gúnyolódás! Egyszerűen a leveli béka jut róla eszembe, annyira üde zöld. (Lehet, hogy a fotókon nem jön vissza teljesen a szín.)
Nagy takaró, nagy munka. 240 X 240-es.


Én csak így tudtam lefényképezni, mert hatalmas, de ígéretet kaptam, hogy kapok képet az eredeti helyéről is.

5 megjegyzés:

 1. A takaród már be is lopta magát a szívembe! Zöld a kedvenc, az örök befutó. A mintáját pedig nagyon szeretem! Az egész úgy csuda jó, ahogy van:-)) Gratula!
  Ági

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok! Gyönyörű lett, a méretei meg lenyügöznek! A színe nekem is tetszik! :)

  VálaszTörlés
 3. Szuper! És a háttér is éppen harmonizál!

  VálaszTörlés
 4. Hűűű! Ez óriási munka lehetett! De megérte, igazán jól néz ki! Gratulálok hozzá!

  VálaszTörlés