Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2013. október 13., vasárnap

Gondolkodtam

Talán nem tűnök bolondnak, de nem bírtam elengedni a blogom kezét. Leginkább azért nem, mert kiderült, hogy nagyon sokan vissza-visszajártok olvasni. Mi tagadás, nagyon jól esett! Nem is képzeltem, hogy ennyire fog hiányozni.
Valóban van igazság, abban, hogy ez itt sokkal személyesebb és maradandóbb.
Köszönöm Nektek! :-)

4 megjegyzés:

 1. Helyes. Ne is engedd el a kezét. Jó olvasgatni és látni mi van veled :)

  VálaszTörlés
 2. a blogolásban van valami meghitt, családias és tényleg nagyon tud hiányozni, pláne, hogy azt látjuk napról napra egyre többen fejezik be. én is ritkábban írok, de rengeteg munkám van benne és nagyon tud hiányozni. mindig szerettelek olvasgatni és drukkolok a vállalkozásotoknak is. nagy sikereket kívánok nektek! :)

  VálaszTörlés
 3. Kedves Frivolina!
  Nagyon-nagyon köszönöm!!!! :-))))

  VálaszTörlés