Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. december 3., péntek

Türelmetlen vagyok!

Rettentő türelmetlen vagyok! Szerdán feladtam két csomagot és bevallom arra számítottam, hogy mára odaér. Egész nap úton voltam és mikor hazaértem izgatottan kapcsoltam be a számítógépet, de hiába. :-(( Semmi hír! Néma csend! A csomagok nem érkeztek meg. Hogy fogom én kibírni hétfőig???????
;-)

10 megjegyzés:

  1. Én tegnap adtam fel, de én is izgatottan vártam, hátha már ma megkapta :-)
    Azért szerda óta már meg kellett volna...

    VálaszTörlés
  2. Értesítés van a ládában, nem volt otthon hogy átvegye..hétfőn fogja!!
    Már nagyon izgatott:):):)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Épp csak nyugtatni akartalak, amikor közben megjelent Tímel kommentje :-))
    Ági

    VálaszTörlés
  5. Elsőbbségivel ment? Ha nem ne lepődj meg az egy héten sem...
    Mindannyian a posta kegyelmére és jó indulatára vagyunk bízva...
    Őrület ez a monopol helyzet, nem? Hiába az az egy-két futár cég, az nem mindenki számára elérhető.

    VálaszTörlés
  6. Ne aggódj Bozsomati, az ajándékozottad sem :)

    Bruercsi 1 hét?? Hűű, az nem kevés. Bevallom meglepődtem. Nekem sosem volt még több 2 napnál ajánlottan,elsőbbségi nélkül. Vidék másnap megkapja, Pesten belül van hogy 2 nap. De 1 hét?? Mikor Hollandiában dolgoztam is kiért 3-4 nap alatt,haza pedig 2-3 alatt...gondolom tapasztalatból beszélsz. Kívánom szívből, hogy többé ne forduljon elő ez se Veled, se mással!!

    VálaszTörlés
  7. Megérkezett!!!!!!! Az értesítés már pénteken landolt a postaládámban, és ugye csak ma tudtam felvenni a postán, ne tudd meg, miket agonizáltam, összes körmöm lerágtam szombat-vasárnap :D Nagyon-nagyon-nagyon szépségeseket kaptam, köszönöm Bozsomati, nem is hiszem, hogy az enyémek! Szép adventet és boldog ünnepeket kívánok neked és családodnak!
    Egy nagyon örömködő Cimbilimbi

    VálaszTörlés
  8. Nagyon örülök, hogy megérkezett!!! :-)) Hát bizony én is alig bírtam ki! Izgultam, hogy tetszeni fog-e! :-)
    Nagyon boldog Karácsonyt!

    VálaszTörlés
  9. Még csak annyit, hogy az utolsó pillanatig teljesen titkos maradt a dolog, mivel postásunk kézírása olvashatatlan, a saját nevem is azért tudom kitalálni az értesítéseken, mert hosszabb, mint a családom többi tagjáé :) Timinek annyit tudtam megírni pénteken, hogy F betűvel kezdődik a feladó vezetékneve, ő megnézte a listáját és visszaírt, hogy akkor valszeg ez lesz az :D

    VálaszTörlés