Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. április 15., péntek

Egy pasis táska

Nagyfiam színházba készült. Egyből belém hasított a felismerés! Úristen! Miben viszi a cuccait??!! Történt ugyanis, hogy a pici "menős" hátizsákunk eltűnt valahol. Illetve én szinte biztos vagyok benne, hogy a fiam hagyta el... A lényeg, hogy nincs! Mit csináljunk? Szatyorral mégsem mehet.
Az újrahasznosítás jegyében csináltam gyorsan egy fiús tarisznyát. Egy kiselejtezett farmer nadrág szárából készült. A szürke csík egy fényvisszaverő szalag. Ezt, egy elhasználódott jól-láthatósági mellényről operáltam le. Fiamnak tetszett. Belefér egy szendvics, egy fél literes üveg, egy csoki és a mobiltelefon :-))

Fényképezés közben vettem észre a fázós méhecskét, aki a hideg és a szél ellenére is szorgosan tette a dolgát. Porozta a cseresznyevirágokat! :-)

3 megjegyzés:

  1. Hiánypótló. A pasiknak szinte soha nem készül táska.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon "hejj de" kis táskát varrtál! :o) A fázós méhecske fotóért külön köszönet!! :o))

    VálaszTörlés
  3. Ezt tegnap valahogy nem vettem észre... nagyon egyszerű, de nagyszerű lett ez a tarisznya, pont pasis jellege lett, gratula!!

    VálaszTörlés