Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. április 12., kedd

Régen írtam!

Először is nagyon-nagyon köszönöm, hogy sokan játszottatok velem! Rettentő izgalmas volt és tényleg sajnáltam, hogy csak egy ajándék volt.
Nagyon-nagyon szeretném megköszönni a "jó szavakat" illetve a pontokat! Pontok nélkül is nagyon sokat jelent nekem, hogy benéztek hozzám és ha még írtok is...teljesen feldobjátok a napom! Köszönöm!

Nagyon nagy öröm ért. Már régóta kiszúrtam a blogokon a hozzászólások között Juditot Gödről és Panna lányát. Írtam is neki emailt (nincs blogja), mert földim. Nagyon szép dolgokat csinál és részt is vesznek a 9!!! éves lányával többféle játékban. Jelenleg Gina apró fecnis játékában is. Na levél levelet követett, míg végül múlthét csütörtökön ellátogattak hozzám. Csokis muffint sütöttem. Tudjátok, amit egyszer felraktam. Most is pikk-pakk elfogyott :-)) Ők pedig egy gyönyörű üveg medált hoztak ajándékba, Pannka által készített dobozkában. Nagyon-nagyon szeretném megköszönni itt is!!!


Aztán varrtam is. Sokat. Közben izgatottan várom a barátnőm telefonját, mert már mindenórás. Én kísérem el a szülésre...
Megtartottuk a szezonnyitó szalonnasütésünket is a hétvégén, elkezdődött a két nagyfiúnak a tavaszi diákolimpia. Foci.
A kert is hívogat. Egyre nehezebb a varrógép mellett ülni, amikor kint olyan jó melegen süt a nap, úgy csicseregnek a madarak. Gyönyörűen virágzik minden. Azon gondolkodom, hogy ki kéne költözni?

Akkor jöjjenek a fotók. A teljesség igénye nélkül!5 megjegyzés:

 1. Zajlik az élet nálatok! Szépeket varrtál!! A táskáról egy mandala jut az eszembe (ez jó, mert nagyon szeretem a mandalákat! )

  VálaszTörlés
 2. Nem unatkozol látom :) Szépet kaptál, szépeket készítettél. Az üde-zöld tavaszi tatyó a kedvenc! A kertbe én még "csak" dolgozni járok ki, felénk olyan szél van egy hete, elvisz ha kiülök :D

  VálaszTörlés
 3. A muffin tényleg nagyon fincsi volt! Mi is nagyon jól éreztük magunkat, a Panna is remekül eljátszott a fiúkkal . Nagyon örülünk, hogy ott voltunk :)))

  Judit és Panna

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm Lányok!

  Judit remélem még sokat találkozunk! :-)

  VálaszTörlés