Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. április 1., péntek

Hátizsák magamnak!

Végre magamnak varrtam! Olyan, de olyan régóta áhítoztam egy hátizsákra... Most megvarrtam végre. Megküzdöttem vele rendesen. Voltak nagyon vastag részek, jól meggyötörtem a varrógépet is. Remélem megbocsájtja nekem!
Így utólag már sok mindent másképpen csinálnék, de a végeredmény nagyon tetszik.
Lesz még legközelebb! :-)))
Látjátok a szék alatt a kutyatappancsokat? :-)))))))

Nem felejtkeztem ám el, hogy ma milyen nap van! Csak várom haza a fiúkat! Ők lesznek a sorsolási segédek! :-) Rettenetesen izgulok!


5 megjegyzés:

 1. nagyon klassz lett, le a kalappal, elhiszem, hogy megkínlódtál vele !
  Hát még én hogy izgulok :))

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lett! Milyen kár, hogy nem a pesti túra előtt lett kész! Tetszik a papírra varrásos fedlap és a hátizsák tűzése is. Jól látom, hogy színváltós cérnával készült a tűzés?

  VálaszTörlés
 3. Igen-igen! Színváltós cérna! Ki kellett próbálnom a legújabb varróvilágos szerzeményemet! :-)

  Köszönöm Lányok!

  VálaszTörlés
 4. Hű,de jó!! Nagyon ügyes vagy!

  VálaszTörlés