Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. november 25., péntek

Adventi kalendárium 3.

Kedves Olvasók! Megragadom az alkalmat és szeretném nagyon megköszönni, hogy ennyien benéztek hozzám és olvastok. Bár mostanában keveset írok, mégis sokan visszatérnek hozzám. Nagyon köszönöm! Rengeteget számít!


3 megjegyzés:

  1. Mindegyik szuper jó, na de ez valami eszméletlen jó! :)

    VálaszTörlés
  2. Én is mindig itt vagyok, ha nem is kommentelek :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett- Éppen írni akartam, hogy mostanában nincs szájmenésed :D)

    VálaszTörlés