Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. november 26., szombat

Adventi kalendárium 4.

és akkor mégegy... :-)

5 megjegyzés:

 1. Megint csak nagyon tetszik:) Hadd kérdezzem meg, hogy hogyan rögzíted a kis zsákocskákat? Meg a másik: sima kis botra akasztod rá a naptárat, vagy veszel leceket?

  VálaszTörlés
 2. És még egy: nem tudom annyira felnagyítani: a vékony kis csíkok, mint a szánkó talpa, vagy a szarvas "póráza":) kézi hímzéssel készültek?

  VálaszTörlés
 3. Saját készítésű gombokra akaszthatóak a zsákocskák. Hőre keményedő gyurmából csináltam őket.
  A szánkó talpa és a kantár csak simán sűrű cikk-cakk öltéssel készültek. Mint az applikálás maga, csak itt egy előre berajzolt vonalon varrtam.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon köszi:) Várom a többi kalendáriumot:)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon ötletes, vicces kalendáriumokat varrtál, kedvenceim az 1-es és 3-as!!!

  VálaszTörlés