Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. március 13., kedd

Hopi-Patch 7.

Varrjunk együtt játék következő gyöngyszeme a papíron varrás volt. Konkrétan, az iránytű. Papíron varrás egyébként is az egyik szívem csücske, ez a minta meg nagyon mutatós! Ebből biztosan varrok még! Nem is olyan sokára :-)


6 megjegyzés:

 1. Szuper! Szép színekkel dolgoztál!

  VálaszTörlés
 2. Csodálatos lett ,nagyon ügyes vagy gyönyörűek a színek!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 3. "Hopiféléidből" eddig ez tetszik legjobban, nagyonnagyon :)

  VálaszTörlés
 4. áááááá, ilyet nem is lehet varrni,csak rajzolni:)

  VálaszTörlés