Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. március 9., péntek

Zöld béka

csoportnak készült. Nagyon örültek neki. :-)
Mindig annyira izgulok, amikor felkérnek egy konkrét dologra. Mert ugye mindenkiben van egy elképzelés, egy kép, amit kigondol, amit elmond nekem, és ami által bennem is megjelenik egy gondolat. Aztán tervezek, szabok, varrok és megszületik a végeredmény. Na, akkor izgulok a legjobban, hogy vajon az elképzelés és megvalósítás mennyire közelít. Stresszes meló ez! :-)))
Aztán amikor este felhívnak, csakúgy, hogy megköszönjék mégegyszer és elmeséljék, hogy a gyerekek mennyire örültek, hogy egymást túlkiabálva fedezték fel a jeleiket, .... akkor fülig ér a szám és repkedek. 10 centivel a föld felett! :-)))7 megjegyzés:

 1. Nyugodtan repkedhetsz, mert ez naaaagyon tuti!

  VálaszTörlés
 2. ez valami gyönyörű! (én is megtaláltam a jelem :D - gomba voltam az oviban :D)
  Rengeteg munka lehet benne!

  VálaszTörlés
 3. Tyűhó, de tetszik! (És jé, igen, én is ott vagyok! Észrevetted, milyen büszkén mondják az óvodás jelüket a negyvenesek is, ha kérdezik?)

  VálaszTörlés
 4. Naggyon szuper! De ez bosszantó, hogy te milyen szépen tudsz rajzolni!!! :)))) Nagyon cuki mindegyik figura!!

  VálaszTörlés