Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. március 11., vasárnap

Tavasz van....

Igaz még csak a textil tulipánok nyílnak :-))


7 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek lettek! De nálam már bújnak kifele a földből az igaziak is a kertben :-)) Tudják, hogy én úgy sem varrok ilyen szépeket... :-))
  Ági

  VálaszTörlés
 2. Hű, de szépek! Én is nagyon szeretem a varrott tulipánokat is az igazi mellett. Hogyan oldottad meg a szárakat? Hurkapálcára tetted?

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm! :-)

  Böbe: a száraknak hurkapálcát használtam. Varrtam egy vékony csövet és ráhúztam.

  VálaszTörlés