Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. május 17., csütörtök

Május? Akkor szülinapozás!

Nálunk a május a szülinapok hónapja!
Apukám, anyukám, minkét húgom és még a férjem is májusban született! Sőt még a sógornőm is.
Anyukámnak is egy szemügetokot csináltam.

Új szerzeményeimből készült. :-)

4 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek a színei, én is szeretem ezeket az őszi színeket. A szemüvegemet én mindig keresem, mert valahová ledobom, beleejtem,elrakom. Jó ötlet a szemüvegtok. Boldog szülinapot a mamádnak!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik.. most rendelek újra a shopba kereteket, mert megfogyatkoztak. Én még csak egy nagy táskát varrtam eddig, de akarok ilyen kisebb valamit is!

  VálaszTörlés
 3. Isten éltessen anyukádat :-)
  olyan helyesek és nosztalgikusak ezek a csatos szemüvegtokok.

  VálaszTörlés