Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. május 8., kedd

Napkalapos Zsuzsi

Rettentően szégyellem magam, hogy ennyire elhanyagolom a blogot.... Egyetlen mentségem van. A számítógép előtt eltölthető időt inkább a varrásra használom. Sok-sok apróságot varrtam. Megpróbálom apránként felrakni.  Már amelyiket nem felejtettem el dokumentálni....


Egyébként jól vagyunk! :-)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos egyik kedvencem a kalapos Zsuzsi!

    VálaszTörlés
  2. Jaj, de bájos! A sarkokban lévő hímzés is nagy ötlet! A kalapos Zsuzsik amúgy is a gyengéim, nem véletlen az a profil képem! :)

    VálaszTörlés