Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. május 9., szerda

Tapogatós

készségfejlesztő játékot varrtam. Az ötlet nem az enyém. Egy leendő óvó néni kérte a maci csoportnak. :-)

4 megjegyzés:

 1. Jó ötlet!! Szombaton találkozunk? Jól tudom?

  VálaszTörlés
 2. Én is remélem, hogy találkozunk! Ez puzzle? nagyon helyesek. (Jó ötlet a puzzle 2*8 különböző panellel is, már ha eladásra szánja az ember:) )

  VálaszTörlés
 3. Találkozunk! :-)
  Ez olyasmi, mint a memória játék. Azzal a különbséggel, hogy tapogatás alapján kell megkeresni a párokat a zsákocskában. Nem lehet megnézni. Páronként más valami van a négyzetekben. Szivacs, gyöngy, gomb stb.

  VálaszTörlés