Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2013. március 14., csütörtök

Janka babának

Nagyon-nagyon puha...5 megjegyzés:

 1. ...és nagyon-nagyon szép!!! :)

  VálaszTörlés
 2. Tényleg puha is, szép is! Jól látom, hogy wellsoft a hátoldala? Nem nehéz tűzni? Én is ilyesmit szeretnék varrni, csak a tűzés miatt aggódom, hogy nehezen megy majd...

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm! :-)

  Andrea: Én is aggódtam, de egyáltalán nem vészes. Picit tapad a varrógéphez, de igazából semmi gondot nem okozott. Néhány hónappal ezelőtt már csináltam két babatakarót szintén babysoft hátoldallal. Ott sem volt gond! Ja! Én még raktam bele egy flíz réteget is.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen! Így már bátrabban kezdek neki :-).

  VálaszTörlés