Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2013. március 30., szombat

Kellemes Húsvétolást!

Nagyon szeretem a Húsvétot! Mindig nagyon várom. Nem csak Jézus feltámadását jelenti számomra, hanem a természet ébredését, a tavasz beköszöntét (ez az idén még várat magára!!!) Megjelennek a színek! Nyílnak a tavaszi virágok, kipattannak a rügyek, virágoznak a gyümölcsfák, csicseregnek a madarak. Azok fittyet hánynak a hóesésre és az esőre. Rendíthetetlenül dalolnak egész nap!!! Hallgassátok csak meg!
Nagyon szeretem a hagyományainkat is. A tojásfestést. A finom sonkát kaláccsal....és együtt lenni a családdal. Az jó nagyon!

Ezzel a koszorúval várom a tavaszt.


Régi adósságom volt. Elkészült végre!


4 megjegyzés:

  1. Nektek is békés, boldog ünnepet! Szép a koszorúd.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kellemes ünnepeket kívánok nektek!

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűséges ez a koszorú!Áldott ünnepeket kívánok!

    VálaszTörlés