Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2013. március 27., szerda

Magamnak

Ez egy magamnak táska, anyagfaló dália mintával.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy már nagyon régóta ki voltak szabva a négyzetek a dáliához és én csak rakosgattam, rakosgattam. Aztán bekerült a szekrény mélyére. Most pedig előkerült! :-)
Sok tatyót varrtam mostanában és kedvet kaptam én is egyhez....kettőhöz...háromhoz.... :-)
Még a zöld fecnikkel is szemezek erősen!3 megjegyzés:

  1. Anyagfaló, anyagfaló, de nagyon mutatós, dekoratív és viszonylag egyszerű az elkészítése. Én nagyon szeretem ez a mintát...is! Klassz lett a táskád, megérdemled!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett! Ez sajnos tényleg anyag faló minta.... De megéri

    VálaszTörlés