Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. október 10., szerda

Babatakaró

Még nem varrtam babatakarót. Pedig már olyan nagyon régóta áhítottam rá! Most viszont eljött az idő a babatakarók varrására. Igen! Takarók! Lesz még folytatás! :-)

Íme az első!Botondnak...


4 megjegyzés:

  1. Nagggyon megnéztem ám! Szép lett! A "mi" babánk majd valamikor tavasszal érkezik és kislány lesz! Ilyesmit szeretnék neki ajándékba varrni! :D Üdvözlöm Botondot!

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép!
    várom a folytatást :-)

    VálaszTörlés