Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. október 27., szombat

Vihar a tengeren

Hoppi varrjunk együtt játékával el vagyok kissé maradva, de most belehúzok, és remélem sikerül befejeznem.
Már mind a 25 feladványt megkaptuk.


Gyönyörű takarókat lehet látni ebből a blokkból a világhálón. Hát az enyém hagy némi kívánni valót maga után! Majd a következőt már másképpen csinálom :-)

3 megjegyzés:

  1. Hát, hát :))) Hogyan kellett varrnotok? Sablonnal, vagy van hozzá valami trükk ?

    VálaszTörlés
  2. De tanultam belőle. Még lehet, hogy inkább újravarrom!

    VálaszTörlés
  3. Ezzel tényleg valami nem ok :-(( Te ennél sokkal szebben varrsz. Valamit elszabtál? A nagy rombuszos darabod nem stimmel, ott hullámosodott meg. Valószínű újat kell varrnod, mert nem fog a mellette álló blokk sem majd jól állni. Ági

    VálaszTörlés