Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. október 28., vasárnap

Sasok szárnya


Nem sorrendben varrom a blokkokat. Viszont ma szörnyű felfedezést tettem!!! Nincs meg a drezdai tányérom!!! Szóval újra kell varrnom! :-)

4 megjegyzés:

 1. Biztos megtalálod nyugi! A sasok viszont szárnyalnak!

  VálaszTörlés
 2. Szép lett,én is készülök meg varrni,meg is van a szabás minta,de most izgat,amit írtál.hogy nem sorba varrog.Akkor hogy?
  Üdv:Gabi

  VálaszTörlés
 3. Szia Gabi!
  Köszi, hogy benéztél! :-)
  Hoppi 25 feladatát nem sorrendbe csinálom. :-)
  Sasok szárnya szerintem egy jól varrható blokk!

  VálaszTörlés