Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. október 2., kedd

Füzetborítók

Nagyon szeretem őket csinálni és még annyi, de annyi tervem van :-)4 megjegyzés:

 1. Csináld csak! Én meg szeretem nézegetni őket! :)

  VálaszTörlés
 2. Szépek, ötletesek nagyon! Most találtam rá blogodra, s nagyon tetszenek munkáid!Mindig irigyeltem aki ilyen szépen tud varrni. Tetszenek az egyéni megvalósítások, egyéni ötleteid!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen lányok!

  Kedves Kinga! Köszönöm, hogy rám találtál és megtisztelő, hogy tetszenek a munkáim!

  VálaszTörlés