Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. október 31., szerda

Száz liba egy sorba....

"Száz liba (akarom mondani tíz liba) egy sorba,
Mennek a tarlóra,
Elől megy a gúnár,
Jaj, de peckesen jár,
Száz liba egy sorba."

Ismeritek? :-) Ez egy gyerek dalocska. Eszembe jutott miközben ezeket a libákat készítettem. :-)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyosak lettek. :-) Annyira klassz dolgokat készítesz, bárcsak én is tudnék így varrni. Talán egyszer lesz időm megtanulni, addig is jövök hozzád gyönyörködni. :-)

    VálaszTörlés
  2. De nagyon aranyosak! Milyen apropóval készültek?

    VálaszTörlés