Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. május 11., kedd

Az első táskám

Elkészült! Nagyon szerettem volna egy táskát. Szemezgettem sokfélével. Nem akartam túl bonyolultal kezdeni, ezért az elkészült műnek nincsenek hatalmas művészi érdemei, de nekem tetszik és ami a lényeg, az enyém!! Biztosan nem én találtam fel a spanyol viaszt, meg különben sincs új a nap alatt. Még szeretném majd cicomázni egy kis horgolással, hímzéssel, de az agyam már a következő táskán jár. :-) Hozzátartozik, hogy valószínű soha nem leszek táska-fun. Általában egy táskám van, amit addig hordok míg leesik rólam, meg néhány hátizsák. Bár lehet, hogy a sikerélményemen felbuzdulva, ez megváltozik?!
Külső része vastag, vastagon bordázott kordbársony-szerű anyag, belseje vászon, amire közbélést vasaltam. Két zsebecskéje van és mágneszárral záródik. Íme:

Tegnap még alkottam egy kicsit a focipálya szélén :-) Amikor elkezdtem a horgolással próbálkozni, akkor horgoltam egy mobiltartót. Olyan kis suta lett, semmi extra, de annyira tetszett a színe, hogy akartam vele kezdeni valamit. Na tegnap feldobtam egy kicsit és így már nagyon tetszik!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése