Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. május 14., péntek

Dália

Gyönyörű technikát találtam Abile kuckójában. Csodáltam mindig a "dáliát", de sose gondoltam volna, hogy én is meg tudom csinálni. Noémi oldalán fantasztikusan jó leírás van róla. Az Ő útmutatása alapján nagyon egyszerűnek tünt az egész :-) Kipróbáltam. Köszönöm Lányok, így ismeretlenül is. A sikerélményem megvolt, de vannak gondolataim.... Úgy gondolom, hogy használati tárgynak csak akkor lehet/lehetne használni, ha leöltöm a szirmokat a hajtogatás után. Csak hajtogatással nem bomlanának szét a szirmok mosásnál?
A másik gondolatom, meg hogy hogyan lett Abile-nak 6 szirmú??? Kipróbáltam úgy is, de a végére nem értek össze a szirmok :-o

Íme az én művem. Édesanyám kapja a születésnapjára.

4 megjegyzés:

 1. hurrá, hurrá :D
  Nagyon szép lett ez is, én is kacérkodtam a gondolattal, hogy kipróbálom ezt a mintát, de még nem mertem nekiállni.

  VálaszTörlés
 2. Próbáld ki bátran! Hihetetlenül egyszerű és meseszép. Kicsit szöszmögős, meg akkor lesz igazán szép, ha pontosan, precízen csinálod. Viszont megéri! Azóta már csináltam mégegyet ;-)

  VálaszTörlés
 3. Megtaláltam ám a dáliádat! Tényleg szép lett! A kék-narancs kombináció meg külön bejön nekem!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen. Én is beleszerettem.

  VálaszTörlés