Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. május 18., kedd

Névnap

A lényeg! Másodszülöttemnek nevenapja volt a hétvégén! Azt azért leírom, hogy a két nagy fiam (három van összesen :-)) nagy foci rajongó. Évek óta fociznak is, szóval hivatalos a dolog.
Névnap alkalmából egy hatalmas "tornazsákot" varrtam Neki. Ebbe aztán már belefér minden. Foci labda, foci cipő, mez, melegítő, kulacs. Ráadásként egy labda is volt a zsákban :-)

4 megjegyzés:

 1. Mit szólt hozzá az ünnepelt? :)

  VálaszTörlés
 2. Naná, hogy örült!!! :-) Imádja! Vele alszik!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon boldog névnapot Botinak így utólag is!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm! Az ünnepelt nevében is :-)

  VálaszTörlés