Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. augusztus 13., péntek

9. szüli nap!

Ma van az egyik kisoroszlánomnak a szülinapja! Botond ma 9 éves. Mivel még mindig a mamánál nyaralnak, így csak telefonon tudtam őt köszönteni és most már nagyon-nagyon hiányoznak!!! Vasárnap jönnek haza.
9 évvel ezelőtt is nagyon-nagyon meleg volt és az én kisfiam sokáig váratott magára. Nagyon nagy hasam volt, nagyon meleg nyár volt, de ő biza úgy döntött, hogy bentmarad a 41. hét végéig. Aztán hosszú vajúdás után, egy meleg nyári vasárnap délután megszületett!!!! 4550 grammal és 56 centivel.
Isten éltessen kisfiam még nagyon nagyon sokáig!

3 megjegyzés:

 1. sok-sok boldog szülinapot neki :-)
  Isten éltesse sokáig :-)
  (biztos, hogy már ők is vágynak haza nagyon!)

  VálaszTörlés
 2. Na ez jellemző a kis oroszlánokra! :)) Boldog szülinapot Botondnak, Neked pedig boldog szülésnapot kívánok!
  A betyárját, nem volt egy apróság Botond fiad!!!!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen Lányok!
  Hogy vágynak-e haza??? Hmm! Nagyon jó dolguk van! Bár azért ennyi idő után már szoktam hiányozni nekik!
  Igen! Boti óriás bébi volt! Tudtam/éreztem, hogy nagy lesz (nagyfiamhoz képest), hatalmas pocakom volt (viccelődtek is páran, hogy biztosan ketten vannak! hehe!), aztán amikor kibújt, láttam is, de amikor mondták, hogy mekkora, majd leestem az ágyról. Hát ő egy tömör gyönyör! :-))

  VálaszTörlés