Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. augusztus 15., vasárnap

Mindjárt kezdődik az iskola...

... ezért kaptam egy felkérést. Füzettartó mappát csináltam. Izgultam nagyon, hiszen még nem csináltam ilyet és a saját kútfejemből kellett kitalálni, hogyis legyen. Aztán elővettem egy kartonból készült füzettartót és az volt az elképzelésem alapja. A5-ös füzeteket lehet beletenni, kb. 6-7 darabot. Esetleg van jobb megoldás is erre? Remélem tetszeni fog a gazdájának!


7 megjegyzés:

 1. Ez egy nagyon csajszis füzettartó!! Nagyon szép és ötletes, nehogy a lányom meglássa... :) Talán egy valamit hiányolok rajta, a teteje nem nyílik ki? Esetleg egy kis fehér kalapgumi, ami átöleli a tartó alját, hmm?

  VálaszTörlés
 2. Bruercsi köszönöm!
  Sokat gondolkodtam hogy oldjam meg... aztán tépőzárasra csináltam, csak az még a fényképen nem látszik. Utólag varrtam rá. Tanulságként viszont rájöttem, hogy előbb is rávarrhattam volna. De majd legközelebb :-))

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép! Sőt!
  Én lehet, hogy zsebesre csináltam volna, hogy ne szóródjon ki a füzet, de ez részletkérdés :D
  Egyébként pedig részletekben nagyon gazdag, amit annyira szeretek a munkáidban!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm Lányok!

  Kaccat! A zsebes megoldás nem rossz ötlet!! Hm! Már el is kezdett járni az agyam.... Köszi :-))

  VálaszTörlés
 5. Nagyon gyönyörű! A lányom bele is szeretett, úgyhogy nekem is varrnom kell majd valami hasonlót. Annyit kérdeznék, hogy merevítésnek raktál bele valamit? Köszi a választ.

  VálaszTörlés