Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. augusztus 12., csütörtök

Csajos nap!

Tegnap a kisebbik hugommal csajos napot tartottunk! Csavarogtunk Pesten és vásároltunk. Én többek között rengeteg anyagot, mert végre eljutottam a Cserhegyis fiúkhoz!!! Hát az valami gyönyörűség, hogy mennyi anyag van ott! Szívinfarktus közeli állapotban távoztam, de egy jó nagy pakkot vittem magammal. :-))


Voltunk még kajálni, beszélgettünk sokat, aztán jól elfáradva ment mindenki az útjára. Jó volt! Sajnos ritkán találkozunk. Többször kéne!

3 megjegyzés:

  1. hát onnan én is mindig hasonló pakkal távozom, pedig általában rohanok, mert vagy zárás után esek be, vagy munkaidőből lógok :D
    Még "szerencse", hogy az idén már nem megyek pestre hosszabb időre :D:D

    VálaszTörlés
  2. Óó, akkor itt jártál tőlem nem messze! Szép kis napotok volt, bizony nagy szükség van ilyenekre!!!

    VálaszTörlés