Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. augusztus 23., hétfő

Ma is szülinapunk van!

Ma a kisoroszlánom ünnepli 4. (!!!) szülinapját. Komoly dolog ez, mert ő mindenkivel közli, hogy bizony már nagyfiú. Nekem meg ő a kisbabám. Egyszerűen lehetetlen megszokni, hogy milyen gyorsan telik az idő, amikor a gyerekekről van szó. Úgy emlékszem a négy évvel ezelőtti napra, mintha csak tegnap lett volna. Pici volt, puha és törékeny. Életem egyik legszebb napja volt, amikor megláttam Őt. Azóta is bearanyozza a napjainkat. Folyamatos csicsergésével egy percre sem lehet róla megfeledkezni. Na, nem mintha akarnánk :-)))))

Nagyon boldog 4. szülinapot Kisfiam!

6 megjegyzés:

 1. Nagyon boldog szülinapot a kicsi nagy fiadnak :)))!!

  VálaszTörlés
 2. Boldog szülinapot Kisoroszlánnak! :-)

  VálaszTörlés
 3. Köszönjük szépen a jókívánságokat!!! :-)

  VálaszTörlés
 4. Boldog szülinapot a nagyfiúnak és családjának!!!!! Tényleg szép ez a 23.-a!!!! :))

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok a fiaidhoz! Remélem, amíg csak élsz bearanyozzák az életedet!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm Lányok!

  Berry: Bízom benne, hogy így lesz!!! :-)

  VálaszTörlés