Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. november 27., szombat

Ajándék egy fiúnak

Hatalmas társadalmi életet élnek a fiaim. Újabb szülinapi zsúrba vagyunk hivatalosak. Bár 12 évesen már-már inkább helyénvalóbb lenne a buli kifejezés :-) Egyelőre még lányok nélkül...
Szóval sokan gondban vagyunk, hogy fiúknak mit is lehetne textilből, de azt mondhatom, -minden szerénység nélkül-, hogy elég jó dolgokat sikerül kitalálnom.
Most egy tolltartót (akármitartót) készítettem. Kedvenc focicsapat színeiben. Nagyfiam dicsérete, azt is biztossá tette számomra, hogy tuti lesz a siker!
- Húú, anya! Ez nagyon profi lett! Ilyet még én is elfogadnék!
:-)))))
Manchester United

1 megjegyzés:

  1. Ez ám a dicséret! Egy kiskamasztól! Büszke lehetsz! :-) :-)

    VálaszTörlés