Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. november 22., hétfő

Cica

Egy ilyen cicát kértek tőlem. Pont ilyet! Remélem tényleg pont olyan lett! :-)))

3 megjegyzés:

  1. Érdekes fazonú macsek, de nagyon jópofa. Miért pont ilyet kértek? Valami mesében van ilyen?

    VálaszTörlés
  2. Egy kézimunkaboltos ismerősöm varródobozokat is árul. AZ egyikben egy ilyen macsek a tűpárna. Na, ezt az egyik vevő, cica-bolond kislánya kiszúrta és agyuramistendeazonnal neki is kell egy ilyen. :-)

    VálaszTörlés
  3. Na ja! Így már teljesen érthető! Jók ezek a megrendelések! :)))

    VálaszTörlés